31 Ağustos 2015 Pazartesi


Bez Pastacı ile anneysen.com'a özel röportaj yaptık!

Bez Pastacı ile anneysen.com'a özel röportaj yaptık!
Sıradışı hediye seçenekleri sunan Bez Pastacı ile anneysen.com'a özel röportaj yaptık! 

Melek Hanım merhabalar, öncelikle Bez Pastacı markasını bize anlatabilir misiniz? Bez Pastacı hangi ihtiyaçtan doğdu?
Merhabalar, Bezpastacı 2010 yılında “Anneler ve Bebekleri” için onların ihtiyaçlarına yönelik kullanabilecekleri ve bir o kadar da görsel güzelliği olan “Bebek Doğum Hediyeleri”hazırlayarak sektöre girmiştir. Yenidoğana hediye bizim en güzel adetlerimizden. Biz de bebek doğum hediyelerimizle anne babaların ve bebeklerin sevinçlerine ortak olduk ve onlar için birbirinden güzel, renkli ve kullanışlı bebek hediyeleri tasarladık.
  • Bezpasta: Bebeklerin en büyük ihtiyacı olan bebek bezlerinden “Bez Pastalar” yaptık. Bebekler bol bol bez kullansın diye…
  • Bebek Hediye Sepetleri: Kozmetik, bebek kıyafetleri, oyuncaklar ve dolu dolu birbirinden güzel bebek hediye sepetleriyle hastane odalarını ve evleri renklendirdik.
  • Bebek Buketleri: Tamamen giyilebilir bebek kıyafetlerinden hazırlanan bebek buketlerimizle bebeklerimize çok güzel çiçekler gönderebilirsiniz.

Gerek anneler gerek anne adayları gerekse de hediye arayışında olan arkadaşları Bez Pastacı'da hangi ürünleri bulabilirler? 
Bezpastacı'da iki hediye grubu var;
1. Bebek Doğum Hediyeleri: Bu grupta tamamen anne ve bebek ihtiyaçları düşünülerek özenle hazırlanmış bebek bezinden bez pastalar, bebek hediye sepetleri, bebek buketleri bulunmaktadır.
2. Anne ve Bebek Tekstil Ürünleri: Bu grupta lohusa terlik ve taçları ile bebek ve çocuklar için özel tasarım badiler, saç bantları, tütüler, kişiye özel ürünler, doğum günü kostümleri bulabilirler.

Ürünleriniz hangi yönleri ile diğer hediyelerden farklılaşıyor? 
Farkımız; kaliteli ve özenle hazırlanmış ürünlerimiz ve hizmet anlayışımız. Firma olarak sloganımız: Mutlu Anne ve Mutlu Bebekler ve Mutlu Müşteriler!
Bildiğiniz gibi artık hastane odalarına çiçek alınmıyor. Biz de çiçek kadar görsel güzelliği olan ancak bir o kadar da anne ve bebeğin ihtiyaçlarına yönelik kullanabileceği doğum hediyeleri hazırlıyoruz.
Bizim için dünyaya gelen her bebek yeni bir heyecan; biz tüm ürünlerimize bu heyecanı ve özeni katıyoruz.
Ürünlerimizde anne ve bebek sağlığı gözetilerek çok kaliteli malzemeler kullanılmakta. Ayrıca ürünlerimizin içinde kullanılan bebek bezi, tekstil ürünleri, kozmetik, oyuncak vs tüm ürünler Türkiye’nin önde gelen, piyasada bilinen markaların ürünleridir.

Bize siparişten teslimata Bez Pastacı'dan ürün satın alımı hakkında bilgi verebilir misiniz? Örneğin doğum yapacak olan bir kardeşine hediye almak isteyen bir abla hangi yolları izleyerek hediyesini kardeşine ulaştırabilecek?
Bezpastacı www.bezpastaci.com sitemize girdiğinizde ürünler kategori olarak ayrılmıştır. Göndermek istediğiniz hediyeye göre ilerleyebiliriz. Örneğin Bez Pasta sipariş vermek istiyorsanız Bez Pasta kategorisine tıkladığınızda kız ve erkek bebek olarak alt kategorilere ulaşırsınız ve bez pastanızı bebek cinsiyetine göre seçip sepetinize atabilirsiniz. Sitemizde sepetteki ürününüzü satın alma aşamasında kolay bir şekilde ilerleyebiliyorsunuz. Burada sizden istenen bilgiler; Teslimat Bilgileri – Fatura Bilgileri – Ödeme Seçeneği (Kredi Kartı-Havale- Kapıda Ödeme) bilgilerini doldurduktan sonra siparişiniz tamamlanıyor. Gelen siparişiniz hemen hazırlanıp aynı gün teslimat ya da aynı gün kargoya veriliyor. Teslimat sonrasında siparişi veren müşterimize teslimatın yapıldığının bilgisi veriliyor. Siparişlerinizi siteden verebileceğiniz gibi telefonla (0212 558 96 95 – 0532 392 95 83) ya da mail (Bilgibezpastaci@gmail.com) ile de verebilirsiniz.
Ayrıca sitemizde gördüğünüz tüm ürünler talepleriniz doğrultusunda size özel de hazırlanabilir. Yani renkler ve ek ilave ürünlerle ürün size özel hale gelebilir. Örneğin sitemizden Bez Pasta alacaksınız. Kardeşiniz ya da arkadaşınız bebeğin tüm hazırlıklarını papağan figürünü kullanarak hazırlamış ve siz de alacağınız hediyenin de papağan modeli olmasını istiyorsunuz. Biz size özel çalışma yaparak papağanlı bir model hazırlayabiliyoruz. Dilerseniz bebeğin adını da ekleyebiliyoruz. 
Ya da bir Bebek Hediye Sepeti sipariş vereceksiniz sitemizde bulunan bebek sepetleri dışında kendi sepetinizi kendiniz oluşturmak istiyorsanız, içerisinde sizin istediğiniz ürünler olsun istiyorsanız, bunun için sadece bizi aramanız yeterli. Size özel sepetinizi ona göre hazırlıyoruz.

Türkiye'nin her yerine ürün gönderimi yapıyor musunuz? 
İstanbul firmasıyız. İstanbul içindeki tüm hastanelere, işyerlerine, evlere aynı gün teslimat yapıyoruz ve tüm Türkiye’ye kargo ile gönderim yapıyoruz. Doğum hediyeleri görsel güzelliği olan ve ebat olarak büyük ürünler. Bu nedenle müşterilerimizden en çok aldığımız sorulardan biri siparişim kargoda bozulur mu? 5 yıldır Türkiye'nin her şehrine birçok sipariş gönderiyoruz ve hiç böyle bir sorunla karşılaşmadık. Kargolarımız özenle hazırlanıp paketlenerek gönderilmektedir.
Melek Hanım çok teşekkürler. Anneysen.com olarak biz de güzel ve farklı hediye seçenekleri sunan Bez Pastacı'yı, www.bezpastaci.com'u, tüm üyelerimize öneriyoruz.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder